Loading

Blog

blog image

Personal trainer Rotterdam kosten

18 July, 2016 - 12:05

Een personal trainer in Rotterdam vinden en wil je weten wat de kosten ongeveer zijn. Dat kan op onze website. Bijna elke trainer heeft zijn tarief bij zijn profiel staan. Staan de tarieven er niet bij, dan kun je heel makkelijk vragen wat de kosten zijn via het contactformulier van de trainer. 

 Bekijk hier alle personal trainers uit Rotterdam >>

Tarieven van een personal trainer in Rotterdam

De kosten voor een personal training sessie bedragen tussen de €25,- en €100,- per training. Hoeveel de kosten precies zijn hangt af van een aantal facoren. Heeft de trainer geen of veel diploma's, hoeveel ervaring heeft hij, is hij bekend van tv of traint hij bekende Nederlanders? Dit zijn een aantal factoren die de prijs bepalen voor een Pt sessie. 

Schrik niet van de bedragen, want een trainer geeft jou hier veel voor terug. Een goede personal trainer zal jou niet alleen helpen met een uurtje trainen en klaar, maar zal jou ook helpen met je voeding, motivatie,blessures en meer.  

Wat is een goede gezondheid jou waard? Wat heb jij ervoor over om over 3 maanden het lichaam van je dromen te hebben? Stel jezelf deze vraag en kies dan het budget wat jij voor ogen hebt bij jouw zoektocht naar de ideale trainer.

Deals of aanbiedingen van trainers uit Rotterdam

Sommige trainers bieden rittenkaarten of pakketdeals aan op het moment dat je meerdere lessen afneemt of bijvoorbeeld een maand abonnement neemt. Vraag de trainers via het contactformulier of zij leuke deals aanbieden op het moment dat je vaker komt trainen. Dit kan vaak behoorlijk schelen in de kosten.

Wij willen jou veel succes wensen met jouw zoektocht naar de ideale personal trainer in Rotterdam voor de prijs die bij jou past. Ga via de onderstaande link op zoek naar een trainer bij jou in de buurt.

 

Bekijk hier alle personal trainers uit Rotterdam >>

 

Lees ook:

Wat is een citroensapkuur en waar is het goed voor? >>

Wil je net z'n killerbody als Quinty Trustfull? >>

Acht redenen om in de ochtend te gaan sporten >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten