Loading

Blog

blog image

Maak nieuwe personal trainers lid en verdien geld en mooie gadgets!

06 June, 2016 - 14:57

Wil jij snel en makkelijk extra geld verdienen, mooie gadgets ontvangen en tegelijkertijd (andere) personal trainers helpen om hun business te boosten? Dan hebben wij een interessant programma voor jou; het personal trainer partner programma. Al meer dan honderd mensen verdienen maandelijks een mooie bedrag of gadget via ons online partner programma.

Wat is het personal-trainer.nl partner programma?

Het partner programma is een online tool voor iedereen om (andere) personal trainers snel en simpel uit te nodigen om lid te worden van personal-trainers.nl. Voor elke personal trainer die zich via jouw uitnodiging aanmeldt, ontvang je een beloning.

Waarom zou ik deelnemen aan het programma?

Door middel van het partner programma verdien jij met minimale inspanning extra geld en help je bovendien een personal trainer om zijn of haar business te boosten.

Online zichtbaar zijn is voor elke personal trainer namelijk erg belangrijk om meer klanten te krijgen. Via personal-trainer.nl kunnen de personal trainers hun online zichtbaarheid vergroten en krijgen ze toegang tot honderden bezoekers die dagelijks gericht op de website op zoek zijn naar een personal trainer.

De personal trainers die jij bij ons introduceert krijgen tevens toegang tot verschillende online tools waarmee ze een grote sprong voorwaarts maken in de professionalisering van hun bedrijf. Denk hierbij aan begeleidingstools voor hun cliënten, een kennisbank met tips en adviezen en een gratis factureringsoftware waarmee ze heel makkelijk hun boekhouding kunnen bijhouden. Bovendien krijgt de personal trainer dankzij jouw uitnodiging 6 maanden een korting van 50 % op zijn of haar lidmaatschap bij Personal-trainer.nl.

Kortom; jij kan dus een personal trainer helpen en daarmee nog eens een mooie bonus verdienen of een mooie gadget ontvangen. Voor beiden een win-win situatie.

Hoe werkt het programma?

Het programma werkt heel simpel en snel. Allereerst maak je een account aan en log je in. Via je account kun je (andere) trainers uitnodigen voor het personal-trainer.nl platform. Dit gaat heel makkelijk via een persoonlijke link die je kunt delen op Social media, WhatsApp, email of Sms.

Ook als je nog geen personal trainers kent, kun je je aanmelden voor het partnerprogramma om geld te verdienen. Online (via Google, Facebook of andere Social Media) kun je veel trainers vinden en een persoonlijke link met uitnodiging met hen delen.

Wat en hoeveel kan ik verdienen?

Zodra een personal trainer zich via jouw uitnodiging aanmeldt, verdien jij een commissie wat op kan lopen tot 65 euro per trainer of ontvang je een mooie gadget!

Hoeveel commissie je ontvant per nieuwe aanmelding, kun je zien in de commissie meter. Jij kunt jezelf uitbetalen op het moment dat jij het bedrag hoog genoeg vindt. Hoe meer trainers je aanmeldt, hoe hoger je commissie is. Tevens kun je kiezen voor een leuke gadget, zoals een Smartwatch, Sansung Galaxy Tab of een Apple Ipad mini2, afhankelijk van hoeveel trainers je aanmeldt.

Ja, ik doe ook mee!

  • Meld je aan, verstuur de uitnodiging en overtuig de personal trainer om zich aan te melden.
  • Verdien een bedrag voor elke trainer die je aanmeldt en/of spaar voor een mooie gadget.
  • De personal trainer die jij aanmeldt krijgt 6 maanden 50% korting op een personal-trainer.nl account waarmee zijn of haar business een boost krijgt.
  • Hoe meer personal trainers je aanmeldt, hoe hoger je beloning.
  • Laat je uitbetalen via de commissie meter.

Wil jij ook mee doen? Kijk dan hier voor meer informatie of meld je aan via deze link

https://www.personal-trainer.nl/partnerprogramma

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten