Loading

Blog

blog image

Eerste Mechanische personal trainer in NL een feit!

01 April, 2016 - 00:32

UPDATE: uiteraard ging dit om een 1 april grap.

Personal-trainer.nl mag met trots vermelden dat wij vanaf vandaag de allereerste in Nederland zijn die een mechanische Personal trainer aanbiedt. 

Een "normale" personal trainer is bij u in de gym om u te helpen met uw training en u te helpen met uw verdere leefstijl zoals voeding, roken, uitgaan etc. 
U kunt zich keurig gedragen in de gym bij uw personal trainer, maar deze heeft geen controle over u zodra u de sportschool verlaat. 
Hierdoor is de kans groot dat u uw doelstelling niet haalt en niet het gezonde droom lichaam krijgt waar u altijd van gedroomd heeft. 

Wij van Personal-trainer.nl hebben nu de oplossing: De Gymbot 2000 personal trainer !

24 uur per dag staat de Gymbot aan uw zij

De Gymbot Personal Trainer robot is 24/7 uw personal trainer en blijft bij u gedurende de dag om te helpen met het maken van verantwoorde beslissingen over uw gezondheid. van het nemen van de trap in plaats van de lift, tot aan het eten van een gezonde salade in plaats van een vette hamburger. 

Gymbot meet door middel van een App en een sensor aan je lichaam uit hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel calorieën je binnen hebt gehad.

wanneer de Gymbot ziet dat de calorie inname te groot wordt, dan zal deze ervoor zorgen dat er geen voeding meer genuttigd wordt. Dit wil in de praktijk zeggen wanneer u bijvoorbeeld een vette hap wilt nemen, robobot dit van u afpakt en omwisselen een gezonde snack.


Uiteraard vertelt de Gymbot u ook wanneer u moet trainen en helpt deze robot Personal trainer u ook met de oefeningen door een vooraf ingesteld schema. 

Interesse in een training van de Gymbot 2000? 

Bekijk zijn trainersprofiel hier >> 
Wel even naar beneden scrollen

 

Lees ook:

Feit of fabel? Van elke workout in de fitness worde je gespierder/strakker. >>

6x waarom muziek zo goed is voor je work out >>

Wat is beter, kraan water of water uit een flesje? >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten