Loading

Blog

blog image

Personal trainer Hengelo gezocht

29 March, 2016 - 11:13

Bij Personal-trainer.nl krijgen we regelmatig aanvragen van bezoekers om te helpen bij het vinden van een personal trainer.
Hieronder een aanvraag voor een personal trainer uit Hengelo.

Welke trainer kan mij helpen.

Ik woon in Hengelo (Ov.) en zoek een trainer 10-15 km in de omgeving.

Ik wil 2-3x per week (in de avonden na werk en/of weekend overdag) trainen. Ik wil het in ieder geval rustig opbouwen en daarnaast weer een beetje discipline krijgen. Naarmate de tijd vordert wil ik evt. wat minder met bijzijn van de trainer sporten (bijv. dat ik wat 'huiswerk' meekrijg).

Mijn budget is 40-45 euro per uur voor 1 op 1 begeleiding.


Bij interesse graag een mailtje sturen naar info@personal-trainer.nl

 

Graag bijvoegen: Ervaring,specialitieit en diploma's.

 

 

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten