Loading

Blog

blog image

Personal trainers, hier is de oplossing voor jouw cliënten,KCALculated inclusief kortingscode!

17 March, 2016 - 12:06

Geen tijd om gezond te eten is geen excuus meer

Als personal trainer herken je het vast wel: een lijst van excuses van je cliënten waarom ze niet gezond kunnen eten. Eén van de meest voorkomende reden is dat ze weinig tot geen tijd hebben om gezonde maaltijden te bereiden en liever naar een snelle hap grijpen. Dit kan frustrerend zijn voor zowel jou als je cliënt, aangezien gezonde voeding een grote bijdrage levert aan het behalen van fysieke en sport gerelateerde doelen. Als je cliënt buiten de trainingen om rommelt met zijn of haar voeding, kan dit het resultaat in de weg staan. Zonde van jouw tijd en van die van je cliënten, want zeker als het gaat om het behalen van fysieke doelen is niet alleen sporten, maar vooral ook voeding een belangrijk punt om op te focussen.

Gelukkig ontstaan er steeds meer nieuwe initiatieven die een oplossing voor bieden voor drukke mensen die gezonder willen eten. Gezonde maaltijden kun je tegenwoordig online bestellen en op elke gewenste locatie laten bezorgen. De drempel naar gezond eten in drukke tijden wordt steeds lager; geen tijd om gezond te koken of om boodschappen te halen is dus geen excuus meer.

Daar is nu de oplossing KCALculated (gebruik de kortingscode PT15).

 

GEBRUIK DE KORTINGSCODE "PT15" VOOR EXTRA KORTING

 

Betaalbaar en gezond eten wordt steeds toegankelijk

Eén van deze nieuwe initiatieven die een oplossingen biedt voor jouw drukke cliënten en de drempel naar gezond eten verlaagt is KCALculated. 

Om het mensen zo makkelijk mogelijk te maken om gezond en gevarieerd te eten, bezorgen zij gevarieerde, voedzame, afgewogen (proteïne)maaltijden met uitgebalanceerde voedingswaarde. Met behulp van gepassioneerde chefs biedt KCALculated hiermee maaltijd oplossingen voor iedereen die gezond(er) wil leven, fit wil worden of af wil vallen. Alle maaltijden zijn gemaakt van gezonde, pure ingrediënten, worden vers bereid en op locatie bezorgd.

 

Kwaliteit

Sommige mensen kiezen als ze druk zijn voor een kant en klaar maaltijd uit de supermarkt. Echter zitten in deze maaltijden vaak veel ongezonde transvetten, zout en suikers toegevoegd. Ook worden er meestal E-nummers gebruikt om de maaltijden langer houdbaar te maken of meer smaak te geven. Omdat we steeds bewuster worden van de invloed van onnatuurlijke stoffen op onze gezondheid, kiest men tegenwoordig liever voor ’clean maaltijden’ die geen onnodige toevoegingen bevatten. Alle maaltijden van Mijntopvoeding zijn daarom vrij van toegevoegde smaak-, geur- en kleurstoffen en andere onnodige toevoegingen. Bovendien zijn ze altijd vers bereid met pure ingrediënten van eerlijke producenten. Een groot verschil tussen de kant en klaar maaltijden uit de supermarkt en de maaltijden van KCALculated is dus de kwaliteit. En je krijgt ook nog eens een flinke korting met de speciale kortingscode van Personal-trainer.nl, gebruik de kortingscode PT15 bij elke bestelling en krijg elke keer weer een fikse korting!

 

Keuzevrijheid

Omdat iedereen verschillend is en andere behoeftes heeft, kun je bij KCALculated een maaltijd kiezen die afgesteld is op afvallen of op Power. samenstellen passend binnen een bepaald voedingsschema. Samen met je cliënt kun je kijken welke maaltijden het beste aansluiten bij zijn of haar sport en dieet doelen.

Op de website kan je cliënt kiezen uit een breed aanbod van vis, gevogelte en vlees. Elke 2 weken is er een nieuwe maaltijd te vinden. Kies het voordeel pakket van 10 maaltijden voor €70,- en vul de kortingscode PT15 in voor nog eens flink wat extra korting. 

Precies weten wat je eet

Bij elke maaltijd staan de nutritionele waarden per portie aangegeven. Hierdoor kan je cliënt makkelijk de macro nutriënten bijhouden en zijn of haar voeding tracken. Van zalmfilet met zoete aardappel, vegetarische salade, roerbakscampie met safraansaus tot marokaanse gehaktballetjes, voor iedereen zit er wat bij. Allemaal bereid met pure ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. Hierdoor kunnen jouw cliënten zorgeloos genieten van gezonde maaltijden binnen hun drukke dagelijkse routine. 

Hoe het werkt

Elke woensdag en zaterdan levert KCALculated de maaltijden op een vooraf gekozen locatie; de levertijd krijg je op de dag zelf exact doorgegeven. De bestellingen worden vervolgens in bakjes of vacuüm verpakt en koelvers bezorgd op locatie. Het enige wat jouw cliënt nog hoeft te doen is de maaltijd even op te warmen in de oven, pan of in de magetron en het genieten kan beginnen. 

Kijk voor meer informatie op www.KCALculated.nl

Lees ook:

>> Jaarlijkse bijscholingsdag voor personal trainers 

>> Tips om social media in te zetten voor meer klanten en meer omzet

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten