Loading

Blog

blog image

interview met personal trainer Avedis Minasian

17 March, 2016 - 11:46

Elke maand zetten wij een personal trainer van onze website in het zonnetje. Deze maand is dit personal trainer Avedis Minasian van Avedis Personal Training . Avedis geeft trainingen in Gouda en Reeuwijk. Wij stelden hem 10 vragen over zijn leven als personal trainer.

Hoe lang ben je al werkzaam als personal trainer?

Inmiddels ben ik ruim 3 jaar werkzaam als personal trainer in de regio Gouda.

Waarom heb je gekozen voor een carrière als personal trainer?

Voordat ik deze carriere move maakte was ik werkzaam als (groeps)fitness intructeur & tennisleraar. Naarmate de jaren wilde ik de mensen intensiever begeleiden om beter resultaat te boeken 100 % focus → beter resultaat. Als instructeur heb je beperkte training & coaching tijd wat het vaak lastig maakte in het behalen van resultaat. Ook was het tijd voor een nieuwe uitdaging en heb ik de kans gekregen om personal training op te starten in de club waar ik nu nog steeds werkzaam ben.

personal trainer Avedis Miniasian

Waarom is personal trainer zijn zo’n leuk vak? 

Door mijn trainingen de mensen te enthousiasmeren en voldaan laten voelen is echt een kick. Ook bouw je een band op zodat je ook buiten het sporten om mensen nog beter kan helpen op andere vlakken bijv. mentaal. Ook krijg je te maken met verschillende persoonlijkheden en doelstellingen wat dit werk  heel erg leuk en uitdagend maakt. 

Waar ben je in gespecialiseerd?

Mijn training systeem is gebaseerd op de CLUKS (coordinatie-lenigheid-uithoudingsvermogen-kracht-snelheid)

Kracht training,boks training,core training,sport specifiek,circuit training.

Wat is je doelgroep?

-mensen die willen afvallen,fitter worden,spiermassa opbouwen,droger worden,de stok achter de deur.

personal coach Avedis Miniasian

Waarmee onderscheid je je als personal trainer?

De manier van aanpak is denk ik de kracht waarmee ik mij  onderscheid. Ik probeer altijd het uiterste eruit te halen om ze prikkelen.

De respons die ik van mijn klanten krijg is de variatie in trainingen en technische aanwijzingen wat het leuk maakt en effectief. Humor is ook een bepalende factor wat zorgt voor plezier :)))) een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

 

Hoe verloopt een personal trainingssessie?

Warming up 10 min-circuit of kracht training-boks of conditie oefeningen-uitlopen/fietsen-stretching-natafelen met een drankje !!

 

Welke uitdaging zou je in de toekomst graag aan gaan?

Ooit wil ik een eigen PT club gaan runnen waar ik mijn sport wereld kan creeren.

Wat doe je zelf om in vorm te blijven? 

Om zelf in vorm te blijven doe ik 3 x pw kracht training  en 2x pw conditie training bijv. boksen of hardlopen. In het voorjaar speel ik graag tennis en wil ik nog wel is een balletje trappen op een voetbalveld. Daarnaast speelt voeding zeker een belangrijke rol in mijn fitheid. Lekker en gezond eten houd mij scherp en kan ik goed presteren tijdens m'n trainingen. Voornamelijk let ik op mijn complexe koolhydraten-eiwitten-vezels en de goede vetten. Het lichaam is voor mij een machine die je de juiste brandstof moet geven om goed te laten functioneren. Ik zeg altijd ; als je goed voor je lichaam zorgt , zorgt het lichaam voor jouw.

 

Ben jij op zoek naar een personal trainer en wil je een keer een training volgen bij Avedis? 
Ga dan naar zijn profiel en vraag een proefles aan:

Meer info Personal trainer Avedis Minasian >> 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten