Loading

Blog

blog image

Interview met Personal trainer: Bernadine Rauwerda

05 March, 2016 - 13:30

Elke maand zetten wij een personal trainer van onze website in het zonnetje. Deze maand is dit personal trainer Bernadine Rauwerda. Bernadine geeft trainingen in Hilversum, Bussum en Utrecht. Wij stelden haar 10 vragen over haar leventje als personal trainer.

 

Hoe lang ben je al werkzaam als personal trainer?

Ik ben ruim 10 jaar actief als Personal Trainer.

Waarom heb je gekozen voor een carrière als personal trainer?

Sport is mijn passie en het geeft mij energie mensen te mogen begeleiden naar een specifiek doel toe. Of dit nu is om te motiveren om te gaan bewegen, af te vallen of te trainen voor een speciaal event.

Waarom is personal trainer zijn zo’n leuk vak? 

Het is een leuk vak omdat alle mensen anders zijn. De variatie die ik kan toepassen omdat mensen met diverse doelstellingen naar mij toekomen.

Personal coach bernadine rauwerda

Waar ben je in gespecialiseerd?

Ik ben gespecialiseerd in afvallen, dat mensen zichzelf weer prettig voelen met zichzelf, mountainbiken en Pilates.

Wat is je doelgroep?

Mijn doelgroep zijn mensen die gemotiveerd zijn. 

Waarmee onderscheid je je als personal trainer?

Ik onderscheid mij als Personal Trainer door er altijd te zijn voor de mensen die ik train en de diversiteit die ik doorvoer in mijn trainingen.

Hoe verloopt een personal trainingssessie?

Eerst is er altijd een intakegesprek om te kijken wat de doelstelling is en of er een klik is tussen degene die ik ga trainen en mij. Je gaat toch voor een bepaalde tijd met elkaar samenwerken en dan is dit zeker belangrijk.

Afhankelijk wat de persoon wil, gaan we samen een traject in. Dit kan voor korte of langere duur zijn. Ik begeleid mensen ook naast de 1 op 1 training d.m.v. een app. Zij kunnen dan precies zien wat we gedaan hebben en zelf ook trainingen alleen doen die ik voor hen inplan. Daarnaast kunnen zij hun voeding bijhouden om zo hun doel te ondersteunen. Mijn trainingen gaan dus verder dan een wekelijks contact.

personal coaching bernadine rauwerda

Op welke behaalde resultaten ben je trots?

Ik ben trots op degene die hun doel behaald hebben en daarna zelf verder kunnen. Zo heb ik mensen getraind die graag wilden afvallen. Als dit dan lukt op een gezonde wijze en zij dit kunnen behouden dan ben ik daar trots op. Ook op degene die ik begeleid naar een evenement zoals  de hele marathon lopen of die trainen voor een toertocht op de fiets zoals de Amstel Gold Race.

Welke uitdaging zou je in de toekomst graag aan gaan?

De uitdaging die ik zou willen aangaan is een team te begeleiden naar een groot evenement toe. Samen sta je sterker en team building geeft voldoening.

Wat doe je zelf om in vorm te blijven?

Zelf sport ik bijna ieder dag, gewoon omdat ik dat prettig en leuk vind. Als ik een dag niet train, voel ik mij minder lekker in mijn vel zitten. Ik hoef mij er dan ook nooit te zetten eigenlijk. Verder probeer ik zo gezond mogelijk te eten. Natuurlijk eet ik ook wel eens een frietje of drink ik een glas wijn, dat moet kunnen!

Wil jij weten of Bernadine iets voor jou kan betekenen? Bekijk haar pagina en vraag een proefles aan!

Bekijk hier de pagina van Personal trainer Bernadine Rauwerda »

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten