Loading

Blog

blog image

5 grootste fouten die mensen maken wanneer ze op zoek zijn naar een personal trainer!

29 December, 2015 - 14:30

Sommige mensen zoeken een personal trainer, maar hoe zoek je nu een goede personal trainer? Er zijn veel fouten die mensen maken als ze een personal trainer zoeken. In dit artikel staan de vijf grootste fouten, die mensen maken wanneer ze op zoek zijn naar een personal trainer.

Meest gemaakte fouten bij personal trainer zoeken

Als mensen op zoek gaan naar een personal trainer, dan worden er wel eens fouten gemaakt:

1# Prijs/Kwaliteit

Als je een personal trainer zoekt, wordt er vaak gelet op de prijs en niet op de kwaliteit. Het is juist belangrijk dat een personal trainer diploma’s heeft, let daar dus ook op wanneer je een personal trainer zoekt! Vraag er gerust naar.

2# Extra services

Er wordt bij het zoeken naar een personal trainer vaak niet gelet op de extra service zoals voedingsbegeleiding en thuistraining begeleiding. Aspecten waar je wel naar dient te kijken, zodat je weet wat jouw personal trainer je te bieden heeft. Uiteraard kun je ervaringen van anderen laten meewegen.

3# Eerder behaalde resultaten

Veel mensen letten niet op al eerder behaalde resultaten. Je hebt een doel en als je ziet wat een personal trainer met je kan bereiken, dan zal dat voor veel vertrouwen zorgen. Je weet waar je uit kunt komen.

Je weet hoe hij je kan helpen en op jouw vraag in kan spelen. Dit zorgt ervoor dat je ervoor gaat, want ook jij wilt een optimaal resultaat behalen.

4# Vergeet geen proefles te nemen

Wat vaak vergeten wordt is een proefles nemen bij een personal trainer. Sommige mensen nemen wel een proefles maar hoe kan er dan vergeleken worden? Je denkt dat de trainer goed is, maar wanneer je bij een ander ook een proefles neemt ervaar je de verschillen. Neem daarom altijd meerdere proeflessen bij verschillende personal trainers, zodat je kunt vergelijken en een idee hebt van wat de mogelijkheden zijn. De meester personal trainers geven geen gratis proeflessen weg, vraag van te voren naar de prijs van de proefles

5# Lees beoordelingen van de personal trainer

Lees de beoordelingen van de klanten op de website van de trainer of kijk op onze eigen website Personal-trainer.nl.

Bij de trainers met de gele sterren zie je verschillende beoordelingen staan. Veel mensen kijken niet naar de beoordelingen, maar het is beter om dat wel te doen. Je krijgt hierdoor een goed beeld van ervaringen van anderen.

Fouten omzetten in goede punten op zoek naar een personal trainer

De meest gemaakte fouten kun je nu vermijden, je weet nu namelijk hoe je op zoek kunt gaan naar een goede personal trainer:

 1. Bekijk de beoordelingen op de website.
   
 2. Vergelijk meerdere proeflessen met elkaar bij verschillende personal trainers.
   
 3. Bekijk alle mogelijkheden die een personal trainer je te bieden heeft.
   
 4. Vraag naar ervaringen en diploma’s als je een personal trainer zoekt.
   
 5. Wat zijn de resultaten die de personal trainer eerder heeft bereikt? Vraag hier gerust naar, zodat je weet wat je bereiken kunt en waar je je op kunt focussen.

Houd de bovenstaande punten in je achterhoofd en ga op de onderstaande pagina op zoek naar jouw ideale personal trainer:

Zoek hier jouw personal trainer

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten