Loading

Blog

blog image

Virtuagym Software voor personal trainers om cliënten online te begeleiden

08 October, 2015 - 18:05

Werk jij nog steeds met losse blaadjes, excel- en words bestanden of andere tijdrovende manieren om je trainingsschema's te maken?

Stop daar dan direct mee en bespaar jezelf een hoop tijd en frustratie. Personal-trainer.nl werkt namelijk samen met een software systeem speciaal voor personal trainers om op een makkelijke en leuke manier clienten online te begeleiden.

In onderstaand artikel leggen wij je uit wat de voordelen hiervan zijn en laten we je zien hoe je deze software een maand lang gratis kunt proberen!

Nu direct een maand gratis proberen >>
 

 

Maak heel makkelijk trainingsschema's

Maak en deel trainingsschema's met de editor van ons systeem. Gebruik oefeningen uit de uitgebreide online database (waar elke week weer nieuwe oefeningen bijkomen) of maak zelf gemakkelijk nieuwe oefeningen aan.

Deel ze met je klanten

Wijs trainingsschema's met één klik toe aan je leden. Deze kunnen ze vervolgens gebruiken op een laptop, tablet, smartphone of gewoon geprint, met jouw logo.

Houd voortgang bij

Zowel coaches als leden kunnen voortgang bijhouden en resultaten meten. Resultaten zijn de beste manier om de retentie te verhogen.

Het Complete aanbod: Training en voeding

Een onderdeel van onze software is een bewezen voedingssysteem dat is ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen van de Hogeschool van Amsterdam. Er zijn verschillende voedingsschema's beschikbaar voor diverse doelen, zoals afvallen, spieropbouw en uithoudingsvermogen. Clienten kunnen heel makkelijk een app downloaden voor hun IOS, Andriod of Windows smartphone en op deze manier hun voeding bijhouden. Jij als hun personal trainer kunt precies zien wat ze elke dagen binnen krijgen aan eiwitten, koolhydraten en vetten.Voeding is cruciaal voor het behalen van resultaten. Met ons voedingsprogramma kun je meer geld verdienen aan coaching en in combinatie met de trainings app kun je zelfs een online coaching programma oprichten voor clienten die bijvoorbeeld te ver bij jou vandaan wonen of clienten die personal training niet kunnen betalen, maar wel gebruik willen maken van jouw diensten als deskunidge.

Uiteraard is de software ook te gebruiken voor clienten die buiten hun pt sessie's nog wat voor zichzelf willen doen, bijvoorbeeld een leuke thuistraining of wanneer ze in het buitenland zijn voor zaken.

Coach je clienten, altijd en overal

Met mobiele apps en je eigen online portaal ben je altijd in contact met je clienten. Maak trainings- en voedingsschema's, stuur berichten en wijs ze taken toe.

Gebruik virtuagym voor personal trainers om persoonlijke begeleiding aan te bieden en de omzet per klant te verhogen.

Leuke aanbieding personal training software van virtuagym

 

Je kunt de virtuagym software nu gratis proberen via het volgende formulier

Probeer virtuagym nu gratis >>

Wil je meer informatie of heb je nog vragen?
Stuur ons dan 24/7 een bericht op de Personal-trainer.nl WhatsApp Heldesk 06 43 54 90 46 of mail naar info@personal-trainer.nl

 

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten