Loading

Blog

blog image

Ervaringen personal-trainer.nl

02 October, 2015 - 12:33

“SINDS IK EEN LIDMAATSCHAP HEB GENOMEN BIJ PERSONAL-TRAINER.NL MERK IK DAT DE BELANGSTELLING BEHOORLIJK IS TOEGENOMEN. MIJN LIDMAATSCHAP IS DUBBEL EN DWARS TERUG VERDIEND.

Toen ik benaderd werd door personal-trainer.nl was ik aan het twijfelen om een lidmaatschap te nemen. Ik ben in het verleden vaker benaderd door organisaties en vaak wanneer ik dit probeerde kwam er uiteindelijk niks uit en kostte dit aardig wat geld. 

Toch besloot ik om een lidmaatschap te nemen bij personal-trainer.nl. De website zag er goed uit en ze worden erg goed gevonden op Google, waar 90% van de mensen zoekt wanneer ze op zoek zijn naar een personal trainer. Hier kon weleens wat uitkomen...

De kosten van een lidmaatschap bij personal-trainer.nl zijn niet hoog, dus eigenlijk dacht ik, wat heb ik te verliezen.

Een lidmaatschap genomen en toen

Nadat ik mij had geregistreerd op de website bleef het stil de eerste paar weken, maar nadat ik was benaderd door iemand van de personal-trainer.nl helpdesk om samen even mijn account te optimaliseren, kwamen de aanvragen binnen. 

De WhatsApp Helpdesk staat 24/7 klaar, dus de service is top. Ik heb al meerdere klanten overgehouden aan mijn lidmaatschap en mijn geld dubbel en dwars terug verdiend!

 

Lees ook:

Peter Bos - Herboren en vol energie! >>

Trainen bij personal trainer Denise Hamelijnck >>

Shirley Ruittemanz: Dankzij Personal - trainer.nl heb ik in een jaar tijd,  €6000,- meer omzet behaald >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten