Loading

Blog

blog image

Een strakke buik voor mannen

28 September, 2015 - 12:04

Een strakke buik? Dat klinkt je vast en zeker goed in de oren, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Misschien heb je al van alles geprobeerd en lukt het niet. In dit artikel lees je wat je kunt doen om nu toch eindelijk eens dat wasbordje tevoorschijn te toveren.

Laat een proffessional jou helpen

Je wilt een platte en strakke buik, maar tot nu toe is dit nog steeds niet gelukt. Gelukkig biedt een personal trainer uitkomst! Het belangrijkste is je eigen motivatie, je krijgt van hem of haar prima advies, maar je moet elke stap zelf zetten. Je hebt een doel voor ogen en dat is dat je een strakke buik wilt. Maar wanneer wil je dat bereikt hebben en hoe wil je dat bereiken? Je kunt namelijk veel sporten, maar er zijn meer aspecten waar je op dient te letten.

Een strakke buik door voeding

Ook voeding speelt hierin namelijk een grote rol. Daarbij moet je denken aan gezond eten, maar ook afwisseling met het eten. Groenten en fruit zijn van belang, alcohol met mate en vooral kleine porties eten in plaats van in een keer een vol bord met eten. Voordat je gaat sporten dien je er in ieder geval op te letten dat je niet teveel maar wel verantwoord eet, zodat je er tijdens het sporten geen last van krijgt.

Trainen voor een strakke buik

Als je gaat trainen voor een strakke buik, dan kun je dat het beste doen aan de hand van een trainingsprogramma. Je zou dit zelf op kunnen stellen en dan is het nog de kunst om het vol te houden en door te zetten! De eerste paar dagen lukt het vaak wel, soms lukt twee weken ook wel, maar de weken die volgen kunnen moeilijker zijn. Een personal trainer zal je helpen als je in een dip zit.

Aan de slag met de personal trainer

Wanneer je een strakke buik wilt, kan de personal trainer je helpen. Je vraagt je misschien af hoe, maar de personal trainer kan je tips geven over wat je wel en niet moet eten, hoe je het beste kunt trainen en hoe je er voor kunt zorgen dat je snel een platte buik krijgt. Daarbij wordt er ook gekeken naar je leefwijze, hoe ziet je dag er uit en wat eet je precies?

De personal trainer geeft je advies op maat, zodat je snel een strakke buik krijgt, op een verantwoorde manier!


Schakel dan de hulp in van een personal trainer. Dit hoeft niet duur te zijn. Voor elk budget heb je een personal trainer. Deze kan voor jou een heel trainingsplan opstellen, waarna jij op eigen been verder kunt gaan. Zo zou je om de paar maanden een nieuw trainingsplan kunnen laten opstellen en train je op de goede manier en zo effectief mogelijk.

Klik hier om de personal trainers bij jou in de buurt te bekijken

 

Lees ook

18 redenen waarom je geen gewicht verliest deel 1 >>

18 redenen waarom je geen gewicht verliest deel 2 >>

18 redenen waarom je geen gewicht verliest deel 3 >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten