Loading

Blog

blog image

Leadpages een must voor Personal trainers!

31 July, 2015 - 12:58

Iedereen die tegenwoordig een personal trainer nodig heeft, zoekt deze via internet. Een personal trainer website alleen is tegenwoordig helaas niet genoeg om als personal trainer genoeg klanten binnen te halen. 

In dit artikel vertellen wij jou hoe jij door middel van een super simpel software pakket meer klanten kunt binnen halen en hoe je deze software kunt krijgen voor een leuke prijs.

De software voor personal trainers

LeadPages is een geniale tool die door grote bedrijven gebruikt wordt om hun opt-in, verkoop- en webinar pagina’s te maken. Daarnaast gebruikt men LeadPages voor het maken van zogenaamde LeadBoxes en voor het splittesten van landingspagina’s.

Kortom: een tool die voor velen absoluut niet meer weg te denken is en waarvan veel bedrijven de groei van hun business mede door te danken hebben.

Waar men eerst nog uren of misschien wel dagen bezig was met het maken van een mooie, goed converterende opt-in pagina, zo maak je die met Leadpages in een paar minuten.

 

CONSTANTE VERNIEUWING 

Bij LeadPages zijn ze constant met nieuwe features en landingspagina’s bezig.

Bijna elk kwartaal komt er wel een nieuwe feature bij, en bijna wekelijks verschijnt er een nieuwe (gratis) template die je kunt gebruiken voor het maken van een landingspagina.

Daarnaast bevat de LeadPages blog ook enorm veel waardevolle informatie en word je regelmatig uitgenodigd voor een speciaal klanten webinar waarin de oprichters een nieuwe techniek delen.

Het is dus absoluut niet zo dat wanneer je eenmaal LeadPages klant bent, je dan nooit meer wat van hen hoort of geen vernieuwingen meer krijgt; Integendeel zelfs!

Leadpages met korting gebruiken

Zoals je in bovenstaande video dus ziet, LeadPages is een tool waarmee je zonder enige technische kennis of gedoe landingspagina’s en leadBoxes kunt maken.

En als wij zeggen “zonder technische kennis”, dan is het ook echt zonder technische kennis. Waar je normaal programmeur voor moet zijn om dit te kunnen maken, doe je dit nu in een paar simpele stappen.

Een Leadpage account bij LeadPages zelf kost je $199 dollar per maand (advanced annual month by month), maar wanneer je je registreert bij Personal-trainer.nl kun je met hoge kortingen gebruik maken van deze omzetverhogende tool.

Meld je bij personal-trainer.nl aan met een Silver lidmaatschap en krijg een Leadpages Pro account voor slechts €39,95,- per maand.
Meld je bij personal-trainer.nl aan met een Gold lidmaatschap en krijg een Leadpages Pro account voor slechts €29,95,- per maand.

Er zijn een aantal voordelen om bij personal-trainer.nl een leadpage account te nemen in plaats van direct bij Leadpage zelf:

Voordelen:
- een account kost normaal $199 dollar* (advanced annual month by month) via de website van Leadpage

- Templates uit de Fitness Branche waar je normaal tientallen Euro's per keer voor betaald kun je nu onbeperkt gratis gebruiken;
- Nederlandse support in plaats van engelse support;
- Bij LeadPageszelf kun je alleen met dollars via de creditcard betalen en via Personal-trainer.nl krijg je gewoon simpel een factuur met Euro's.

Wil je gebruik maken van Leadpages via personal-trainer.nl, klik dan op de volgende link en mail ons:

Ja,ik wil Leadpages gaan gebruiken

Je kunt ons ook bellen op 085-0606711 of direct mailen op info@personal-trainer.nl
Bekijk hier alle voordelen van een Gold account!

* bij Personal-trainer.nl kun je gebruik maken van 1 account en geen sub-accounts. verder kun je profiteren van alle voordelen van een Advanced Annual lidmaatschap.

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten