Loading

Blog

blog image

125 gezonde groene smoothie recepten

06 June, 2015 - 15:16

Alles begint met zelfvertrouwen. Zelf had ik het absoluut niet, maar ik heb geleerd dat zelfvertrouwen de basis is. Tegenwoordig ga ik zonder problemen naar feestjes en bijeenkomsten. Ik wil gezien worden, ik wil aanwezig zijn!

Ja, het is waar, we maken allemaal fouten. Jij, ik, familie, bekenden, iedereen maakt fouten. Maar het hoeft niet zo te zijn dat we allemaal dezelfde fouten moeten begaan. Ik heb veel te lang het verkeerde gedaan voor een gezond lichaam en ik ga je nu behoeden voor de fouten die ik gemaakt heb!

Ben jij het zat om halverwege de dag met een flink gebrek aan energie te zitten? Wil jij ook weer lekker doen waar je zin in hebt? Ik kan me niet voorstellen dat je nee hebt geantwoord op de laatste vraag. Als ik je vertel dat je met de boodschap die je nu aan het lezen bent, niet alleen meer energie krijgt, maar ook nog eens een gezonder en strakker lichaam, wat denk jij dan?

Groene smoothies, zoveel voordelen voor jou en je lichaam

 1. Vet verliezen! - Voor veel mensen de nummer 1 reden om een dieet te beginnen. Met groene smoothies ga je structureel vet verliezen op een verantwoorde manier, zonder terugslag.
 2. Minder hongerig. - Groene smoothies barsten van de gezonde voedingsstoffen. Je lichaam zal daarom minder vragen om eten en dit behoedt jou voor enorme 'vreetbuien'.
 3. Meer energie, meer kracht. - De groene smoothies hebben een positief effect op het energiegehalte van jouw lichaam. Je kunt langer fysieke inspanningen volhouden en hebt er ook meer plezier in.
 4. Betere weerstand. - De anti-oxidanten die volop aanwezig zijn in groene smoothies helpen het lichaam om de weerstand te verbeteren. Je zult daardoor minder vatbaar zijn voor ziektes en andere virussen.
 5. Gezondere en stralende huid. - De vitaminen en mineralen uit groene smoothies hebben een verjongend effect op jouw huid. Je hoeft alleen maar groene smoothies te drinken en je gaat er jonger uit zien!
 6. Betere spijsvertering - Groene smoothies zorgen voor een betere spijsvertering en een beter gecontroleerde stoelgang.
 7. Genoeg groente en fruit. - Het Voedingscentrum adviseert iedereen 200 gram groente en fruit per dag te eten. Normaal gesproken lijkt dit een hele opgave, maar met het drinken van groene smoothies haal je dit makkelijk.
 8. Betere voedselbalans. - Met het drinken van groene smoothies zul je minder behoefte hebben aan ongezonde snacks die vol zitten met koolhydraten. Je voedingspatroon zal daardoor beter in balans zijn.
 9. Opgewekter door het leven. - Groene smoothies hebben een positief effect op jouw hormoonstelsel. Omdat de juiste hormonen meer aangemaakt zullen worden, ga je opgewekter door het leven. Niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je naasten!
 10. Betere nachtrust. - Slapen is belangrijk om overdag voldoende energie te hebben. Groene smoothies zorgen voor voldoende nachtrust waardoor jij weer fit op je werk verschijnt elke dag.

Het boek Gezonde Groene Smoothies staat vol met 125 heerlijke groene smoothie recepten. 

Deze recepten bevatten een mooie balans tussen bladgroenten, eventueel andere groenten en stukjes fruit. Elk recept is zo samengesteld dat je een mooie mix van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten binnen krijgt.

Wanneer je dagelijks één of twee groene smoothies drinkt, ter aanvulling op je dagelijkse voedingspatroon, zul je merken dat je lichaam met sprongen vooruit gaat.

""Zijn groene smoothies ook voor mij geschikt?"" Wanneer jij 'Ja' kunt antwoorden op één van de onderstaande vragen, dan zijn groene smoothies ook voor jou geschikt!

 • Wil jij afvallen? 
 • Wil jij meer energie krijgen? 
 • Wil jij van het opgeblazen gevoel in je buik af?
 • Heb jij zin om gezonder te gaan leven?
 • Vind jij het belangrijk om te weten wat je eet?
 • Zijn gezondheid en fitheid belangrijke termen voor je?
 • Wil je wel gezonder leven, maar weet je niet hoe?
 • Wil je meer tijd kunnen doorbrengen met vrienden en familie en meer tijd overhouden voor leuke dingen?
 • Ben jij bereid om je voedingspatroon grondig om te gooien?

 

Kortom, groene smoothies zijn eigenlijk voor iedereen geschikt die zin heeft om meer energie te hebben, kilo's wil afvallen, maar vooral gezonder door het leven wil gaan.

Groene smoothies hebben een fantastische werking op het lichaam. De ideale mix van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten maken het lichaam sterker en vitaler en geven je een betere weerstand. Speciaal voor jou zet ik de belangrijkste voordelen nog eens overzichtelijk op een rijtje.

Van deze voordelen profiteer jij met groene smoothies:

 • Jouw energievoorraad wordt een stuk groter
 • Je gaat een stuk opgewekter door het leven
 • Je gaat kilo's afvallen en doet dat structureel
 • Je krijgt een betere nachtrust en dat is goed voor je humeur
 • Je hebt geen last meer van 'vreetbuien' omdat jouw voedingspatroon beter in balans is
Via de volgende link hebben we meer informatie over het gezonde groene smoothies ebook.

Ja, geef mij meer info over hoe ik gezonder kan leven met gezonde groene smoothies.

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten