Loading

Blog

blog image

interview met Personal trainer: Rik van der Sar uit Oosterbeek

27 March, 2015 - 21:21

Rik van der Sar is reeds enkele jaren werkzaam als personal trainer. In 2012 startte hij tijdens zijn master bewegingswetenschappen met Fitlife Coach. Na het afronden van deze opleiding in augustus 2013 ging hij fulltime als personal trainer aan de slag in zijn eigen onderneming. Daarvoor werkte hij een aantal jaar als parttime fitness instructeur. Rik: “Ik merkte dat ik klanten niet écht kon helpen om hun doelstellingen te behalen. Simpelweg omdat ik ze te weinig en te oppervlakkig zag. Ik wist dat ik met mijn kennis mensen echt kan helpen en wilde graag intensiever contact met deze mensen.” De overstap van fitness instructeur naar personal trainer is dan ook een logische keuze. Rik kan de sporters persoonlijk begeleiden en kan daarbij zijn eigen visie uitdragen.

Specialisatie

Rik is gespecialiseerd in buitentrainingen op mooie locaties. Hij werkt vooral met mensen die slank en fit willen worden en/of blijven. Mensen die hulp nodig hebben met afslanken en fit worden en die liever buiten in een mooie omgeving sporten dan in de sportschool. Tijdens een trainingssessie worden er veel verschillende oefeningen in de natuur gedaan. Met behulp van een aantal simpele maar efficiënte materialen krijgen deelnemers meer kracht en een betere conditie.

 

Doordat Rik veel kennis heeft op het gebied van fysiologie, psychologie en voeding, kan hij een complete begeleiding bieden. Van bewegingsadvies tot voedingsadviezen en motiverende gesprekken. Deze kennis weet hij bovendien over te dragen op een manier die goed bij de klant past. Elke klant is uniek en heeft andere wensen, de personal training wordt daar op aangepast.

 

Behaalde resultaten

Het leuke aan personal trainingen geven is dat je echt iets kunt betekenen in iemands leven, aldus Rik. “Je kunt soms heel duidelijk merken dat je als personal trainer degene bent geweest die ervoor zorgde dat iemand gezonder, fitter en vrolijker door het leven gaat. Dat geeft een kick!” Rik is trots op elke klant die zijn of haar doelstelling behaalt. Soms gaat het om een heel groot doel, soms om een wat kleiner doel. Maar elke stap richting het einddoel is een prestatie om trots op te zijn.

 

Spreekt de stijl en werkwijze van personal trainer Rik van der Sar je aan? Maak dan direct een afspraak en zet de eerste stap naar een gezonde en fitte leefstijl.

Bekijk alle informatie van deze trainer op de volgende pagina: Personal trainer Rik van der Sar

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten