Loading

Blog

blog image

Stadswild Yoga & Surf trip naar Portugal

28 January, 2015 - 17:27


Yoga, surfen, beach workouts, good food en volop zon!  Fitnesscollectief Stadswild biedt een reis aan richting Portugal. Je verblijft in een luxe privé-villa met groot zwembad, vlakbij het strand én hoofdstad Lissabon. Ga je mee? 

sportvakantieDe omgeving gebruiken als gym, dat is de wat Stadswild kernmerkt. Rennen door thuisbasis Amsterdam, springen over bankjes, op handen en voeten de trap af, hangen aan een brug en met z'n allen een auto optillen en verplaatsen. Maar Stadswild is ook yoga op unieke locaties, workshops en lezingen met voedingsdeskundigen, health events met wetenschappers, vrije denkers en unieke stedelingen die net even anders naar het leven kijken. En nu organiseert Stadswild een vierdaagse trip waar je je even helemaal kunt focussen op trainen, yoga, surfen, gezond eten, volop tijd om te relaxen in de zon of met een van de auto's die voor je klaar staan de omgeving of het nabij gelegen Lissanbon te verkennen. 
 

 
Yoga, surfen en beach workouts
Tijdens deze Stadswild-trip krijg je iedere dag yoga van Anna Scot Miller en ze zal ook een food workshop geven. Anna ademt sport. En reizen. En yoga. Na een periode van reizen en het afronden van haar studie aan de Academie Lichamelijke Opvoeding, geeft ze nu les aan studenten van de HvA. Daarnaast heeft ze zich intensief verdiept in voeding (en onze hormoonhuishouding), yoga en hoe bewegen, voeding en lifestyle met elkaar verbonden zijn. Anna is trouwens bizar goed in het samenstellen van supergezonde glutenvrije recepten. Het ontbijt, daar zorgt Juri Klaric iedere dag voor. Naast foodie, mental coach en personal trainer, is Juri een van de founders van Stadswild. Hij verzorgt tijdens deze reis samen met Anna de beach workouts. Surfles krijg je tijdens deze trip aan het nabij gelegen strand. 
 
Heb je zin om mee te gaan? De reis van is van 1 t/m 4 april, boeken kan nog tot 7 februari a.s. Meer info over de o.a. het dagprogramma vind je hier:  

De beste supplementen voor duursporters

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten