Loading

Blog

blog image

De fitness gadgets die je geprobeerd moet hebben!

22 January, 2015 - 14:40

Fitbit Area

De Fitbit Aria Wifi Smart Scale ziet eruit als een normale digitale weegschaal, maar is dat niet! Het bijzondere aan deze Fitbit Aria weegschaal is dat je deze kunt koppelen aan je Fitbit activiteitenmeter en synchroniseert met de Fitbit apps. Hierdoor worden je vetpercentage, BMI en gewicht afgebeeld in duidelijke grafiek en heb je deze altijd bij de hand. In totaal heeft de weegschaal een geheugen voor 8 personen. Bang wezen dat andere gebruikers je gewicht zien hoef je niet. Door middel van je account blijft deze informatie alleen voor jezelf. In de app kun je doelen voor jezelf bepalen. Bij het bereiken van je doel verdien je een batch. Ook kun je ieder bereikt doel delen met je vrienden. De Fitbit Aria is geschikt voor iPhone, Android of te bereiken via een applicatie op het web.Koop de fitbit Area hier

Sony MP3-speler - Waterdicht

Draadloos & waterdicht
De lichte sport-Walkman® uit de W-serie is licht, slank en ideaal voor sport. Met dit systeem kunt u lekker sporten zonder afgeleid te worden door snoeren, of u nu op de sportschool, buiten of in het zwembad bent. Waterdicht tot 2 meter.

Koop de Sony Mp3 Speler hier

Medisana MIO Alpha - Hartslagmeter

Dit Medisana Mio Alpha 79405 horloge zorgt voor een accurate hartslagmeting, zelfs bij topprestaties met sprintsnelheden tot maar liefst 20 km/u. Slimme algoritmes worden op de gemeten waarden toegepast zodat het juiste hartritme altijd correct wordt weergegeven. Verbind met Bluetooth Smart-technologie compatibele apparaten om extra functies als snelheid, afstand, tempo of GPS te verkrijgen via de vele beschikbare apps.

De Medisana MIO Alpha is nu in de aanbieding bij Bol.com. Klik hier om de aanbieding te bekijken

Trigger Point THE GRID

The GRID, ontwikkeld door Trigger Point Performance, is een veelzijdige en complete foam roller voorzien van de unieke ""Distrodensity Zones"". Deze zones bestaan uit matrixes met verschillende breedtes en dichtheden waarmee iedere massage precies op jou specifieke behoeften kan worden afgestemd. Net zoals een fysiotherapeur verschillende delen van de hand gebruikt bij zijn massages, kan je de druk welke je uitoefent met de roller varieren door een andere gedeelte van de roller te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk een custom made massage toe te passen voor het masseren en losmaken van stijve spieren.

Koop de Trigger Point The grid hier


Jawbone UP24 polsbandje

Meer dan een polsbandje. Meer dan een app. Een geïntegreerd systeem dat om jou heen is gebouwd.
Dankzij de Jawbone UP24 kun je beter begrijpen hoe je slaapt, beweegt en eet, zodat je slimmere keuzes kunt maken. De nieuwe Jawbone app geeft de bewegings- en slaapgegevens van Jawbone UP24-polsbandje weer, zodat jij een beter inzicht krijgt, mijlpalen kunt vieren en elke dag uitgedaagd wordt om beter te leven. Deel je prestaties met vrienden door een team te vormen in de Jawbone UP24 App.

Bekijk de Jawbone hier


Samsung Galaxy Gear Fit activity tracker

De Samsung Galaxy Gear Fit zwart is een real-time fitness coach aan je pols met stappenteller. De Gear Fit heeft een 1,84'' inch gebogen Super Amoled scherm, waardoor alle notificaties makelijk zijn af te lezen. Inkomende gesprekken, e-mails, sms, alarm, s-planner en diverse andere apps maken zijn ook toegevoegd, waardoor de Gear fit meer is dan alleen een fitness tracker.

Bekijk de Samsung Galaxy Gear Fit activity tracker hier

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten