Loading

Blog

blog image

Interview met Personal trainer: Alison Primavera

06 December, 2014 - 16:55

Personal trainer: Alison Primavera

Alison Primavera is sinds 3 jaar werkzaam als personal trainer in Nederland. Daarvoor werkte ze gedurende 4 jaar als trainer in Los Angeles. Het begon als een uit de hand gelopen hobby. Steeds vaker hielp ze vrienden en collega’s om fit te worden en af te vallen. Pas later realiseerde ze zich dat ze hiervan ook een carrière kon maken. En zo geschiedde. Alison: “het gevoel dat je iemand kunt helpen zijn of haar doel te bereiken is geweldig. Personal trainer is zo’n leuke baan, ik werk met veel verschillende mensen met elk hun eigen leefstijl en doelen. Hierdoor is mijn werk nooit saai.”

In de toekomst hoopt ze een eigen personal training studio te openen, waar ze groepslessen kan aanbieden.

 

Specialisatie

Alison is gespecialiseerd in het aanleren van de juiste technieken voor krachttraining en andere bewegingsvormen. Ze richt zich met name op mannen en vrouwen van 30-45 jaar met een druk leven, die gewicht willen verliezen. Alison onderscheidt zichzelf door kwalitatieve trainingen aan te bieden die naadloos aansluiten op de wensen en doelen van de klanten. De trainingen worden afgestemd op de voorkeuren en mogelijkheden van de klant. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan het aanleren van een correcte houding. Zo is er een stabiele basis waarmee goede resultaten behaald kunnen worden. Alison: “mijn werk houdt niet op na een trainingssessie. Ik zorg ervoor dat ik snel op mails reageer als klanten vragen hebben. Zo bouw ik een goede relatie op met mijn klanten.”

 

Alison heeft al veel mensen geholpen met het bereiken van hun doelen. Het meest trots is ze op klanten die hun leefstijl drastisch veranderd hebben. Zij zijn getransformeerd tot een betere versie van zichzelf. “Het is onbetaalbaar dat ik deel mocht uitmaken van hun reis”, aldus Alison.

Werkwijze personal training

Een personal trainingssessie is voor iedereen anders. Afhankelijk van de wens van de klant traint Alison met hen in het park, thuis of in de sportschool. Ook de inhoud van de training is afhankelijk van wat de klant wil. Als iemand gefocust is op bodybuilding ziet een trainingssessie er heel anders uit dan wanneer de klant juist conditie wil opbouwen. Alison: “in een training verwerk ik altijd activiteiten die mijn klanten leuk vinden. Daarnaast zorg ik ervoor dat er dingen in zitten die aansluiten op de doelen. Als een klant bijvoorbeeld last heeft van stress, is boksen een goede manier om het stresslevel te verlagen.”

 

Spreekt de stijl en werkwijze van personal trainer Alison Primavera je aan? Maak dan direct een afspraak en zet de eerste stap naar een gezonde en fitte leefstijl.

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten