Loading

Blog

blog image

Interview met Personal trainer: Nathalie Dieleman

23 October, 2014 - 13:12

Nathalie Dieleman is sinds 2010 werkzaam als personal trainer. Naast haar fulltime kantoorbaan volgde Nathalie diverse sportopleidingen, voornamelijk uit interesse. Omdat ze vond dat ze hier wat mee moest doen ging ze parttime aan de slag als personal trainer, naast haar kantoorbaan. In 2012 besloot ze het roer om te gooien en van haar passie haar werk te maken. Sindsdien werkt ze fulltime als personal trainer. Om zelf in vorm te blijven doet Nathalie zelf aan CrossFit, waarbij ze een combinatie van verschillende sporten beoefent, waaronder gymnastics en powerliften. Sinds kort doet ze dit ook competitief.

Specialisatie

Nathalie is gespecialiseerd in lifestyle-verandering, afslanken, verbeteren van de conditie, core-training, spieropbouw en functional training. Haar klantenkring bestaat uit mannen en vrouwen die hun zelfvertrouwen willen vergroten, lekkerder in hun vel willen zitten en sterker willen worden.

Een training bij Nathalie heeft als kernwoorden “fun” en “functioneel”. Altijd staat de klant centraal.

 

Nathalie: “Ik begeleid mijn klanten naar een gezonde lifestyle, een betere belastbaarheid en een sterker fysiek waar de klant in het dagelijks leven veel baat bij heeft. Een van mijn meest recente klanten is in een periode van 4 maanden 18 kg afgevallen. Hierbij is ze 12 centimeter van haar taille kwijt geraakt en 2 kledingmaten kleiner gaan dragen. Het dagelijkse leven is voor haar zoveel makkelijker geworden!”

 

Werkwijze personal training

Het verloop van een trainingssessie hangt af van het doel van de klant. Over het algemeen bestaat een sessie uit een aantal elementen: krachttraining, technische training en een stukje conditietraining. Crosstrainers, indoor loopbanden en krachtapparatuur zijn dingen die in een training bij Nathalie niet gebruikt worden. Nathalie: “Krachttraining wordt gedaan met zogenaamde ‘free weights’. Hierdoor is de training een stuk leuker - en functioneler - dan bij gebruik van een krachtapparaat. En cardio(conditie)training wordt een stuk aangenamer als je je niet blindstaart op het schermpje van de crosstrainer, maar als je aan de slag gaat met je eigen lichaamsgewicht of gewichten gebruikt om je hartslag omhoog te krijgen en dus zo werkt aan je conditie.”

 

Spreekt de stijl en werkwijze van personal trainer Nathalie Dieleman je aan? Maak dan direct een afspraak en zet de eerste stap naar een gezonde en fitte leefstijl.

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten