Loading

Blog

blog image

Interview met Personal trainer: Rayen Castillo

08 October, 2014 - 07:52

Al toen hij 16 jaar was wist personal trainer Rayen Castillo dat sporten zijn passie is en dat zijn hart ligt bij het helpen van mensen. Deze twee passies wilde hij combineren en dagelijks meemaken in zijn carrière. Inmiddels is hij 3 jaar werkzaam als personal trainer. Rayen: “Niks overtreft de blijheid en dankbaarheid van mijn klanten. Als je ziet hoe klanten binnen lopen, op zoek naar hulp en een echte stok achter de deur, en hoe ze de studio verlaten, blijf je sprakeloos!”

Specialisatie

Rayen is gespecialiseerd in krachttoename, gewichtsverlies, spierdefinitie, sport specifiek trainen (kickboksen en boksen), medische fitness en orthopedische revalidatie. Zijn doelgroep bestaat vooral uit mensen tussen de 20 en 55 jaar, maar iedereen die een stok achter de deur nodig heeft is van harte welkom. Rayen onderscheidt zich van andere personal trainers door te luisteren en aan te voelen wat de behoeften zijn van zijn klanten. Dat deze manier van trainen aanspreekt blijkt wel uit het feit dat mensen speciaal naar hem komen vanwege de manier waarop hij de sportlessen geeft. 

 

In zijn relatief korte carrière als personal trainer heeft Rayen al mooie resultaten behaald. Zo kreeg hij een klant met rugklachten binnen 3 behandelingen pijnvrij. Een andere klant viel binnen 3 maanden van 110 kg af naar 99 kg. En ook de klant die niet eens één keer kon opdrukken, maar na 4 weken trainen wel minimaal 10 keer kon opdrukken, is een voorbeeld waar hij met plezier aan terug denkt. Rayen: “Elke klant heeft een eigen, uniek resultaat behaald waar ik trots op ben.”

Werkwijze personal training

Hoe een personal trainingssessie er uit ziet verschilt van persoon tot persoon. De invulling van een trainingssessie hangt onder andere af van de behoefte van de klant. Sommige klanten willen meer richting power getraind worden. Andere klanten hebben juist een bepaalde dosering nodig voordat bepaalde stappen genomen kunnen worden. Afhankelijk van de behoeften van de klant wordt een trainingsschema op maat opgesteld.

 

Spreekt de stijl en werkwijze van personal trainer Rayen Castillo je aan? Maak dan direct een afspraak en zet de eerste stap naar een gezonde en fitte leefstijl

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten