Loading

Blog

blog image

Blijvend sporten! HOE?

15 September, 2014 - 12:04

Bedenk eens waarom je jouw sportschoolabonnement hebt stopgezet?

Vele (beginnende) sporters vinden dat zij bij reguliere fitnesscentra onvoldoende begeleiding krijgen bij het uitvoeren van hun trainingsschema of tijdens groepslessen. Tijdens groepslessen kan er onvoldoende aandacht gegeven worden aan de techniek doordat er vaak met een vaste choreografie gewerkt wordt en er te veel sporters aanwezig zijn. Wat niet voor iedereen een probleem is natuurlijk! Vele zullen toch niet op een verantwoorde en plezierige manier resultaat behalen. Mogelijk heb je vaker geprobeerd om het sporten op te pakken, met als gevolg elke keer weer een teleurstelling.  Dat doet je zelfvertrouwen meestal geen goed. Laat je toch niet uit het veld slaan! Kies voor personal training/ small group training!

Ik zorg voor leuke en uitdagende oefeningen die passen bij welk resultaat jij voor ogen hebt. Resultaat is belangrijk, maar ik vind het belangrijker om jou op je gemak te stellen en het beste uit jezelf te laten halen. Resultaat behalen en behouden doe je uiteindelijk zelf. 

Effectief en met plezier trainen, geeft jou voldoening, waardoor je niet meer WIL stoppen. Met de aangeleerde juiste technieken kun je je leven lang (zelfstandig of in een groep) blijven sporten. En dan is er ook nog eens die overvloed aan informatie over voeding en beweging. Filteren en kijken wat voor jou kan werken, dat is wel zo handig toch?

 

Lees ook:

Het ultieme stappenplan voor vetverlies van Berry de Mey >>

10 afslanktips van onze beste personal trainers >>

Door deze lifestyle behaal je niet je ideale gewicht >>

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten