Loading

Blog

blog image

Interview met Personal trainer: Stephanie Janssen

09 September, 2014 - 15:13

Stephanie Janssen is werkzaam als personal trainer en diëtist in Nijmegen. Na afronding van de studie Voeding en Diëtetiek in 2010, ging ze aan de slag als diëtist en leefstijlcoach. Twee jaar later breidde ze haar werkzaamheden uit met personal training. Stephanie: “Als diëtist was ik al gespecialiseerd in coaching gericht op het verbeteren van leefstijl en voeding. Om het compleet te maken heb ik gekozen voor dit vak. Bovendien vind ik de afwisseling in mijn werk erg prettig. Dit is zo lekker levendig. Het geeft me meer energie dan alleen gesprekken voeren.” 

 

Specialisme

Stephanie is gespecialiseerd in het teweegbrengen van een blijvende leefstijlverandering. Mensen zelfverzekerder maken. Ze werkt voornamelijk met vrouwen. Zij hebben vaak veel ge-dieet en zijn toch nog niet tevreden over hun figuur of leefstijl. Bij deze groep kan de kijk en aanpak veranderen waardoor je groots resultaat kunt boeken, zowel mentaal als lichamelijk. “Als je lichamelijke en mentale welzijn verbetert, ga je gewoon (nog) beter in je vel zitten. Daarom vind ik het heerlijk om mijn passie voor gezonde voeding, sporten en balans vinden in je leven, te delen. Daarnaast vind ik het een uitdaging om mensen naar een betere houding te coachen. De waardering die je hierdoor van je klanten krijgt is groot, omdat het resultaat zoveel groter is. Simpelweg omdat hierdoor klachten kunnen verdwijnen en iemands doel beter bereikt en behouden kan worden.” Aldus Stephanie.

 

Bijzonder

Een belangrijk deel van het werk als personal trainer is het sociale aspect. Haar inlevingsvermogen en empatisch vermogen maken de trainingen van Stephanie bijzonder. Ook zij heeft een periode gekend waarin ze erg onzeker was. Door deze ervaringen te delen kan Stephanie haar klanten motiveren en inspireren. Stephanie: “Ik ben enthousiast omdat ik mijn werk leuk vind en mijn eigen pad en visie kan volgen. Daarnaast ben ik spontaan, sociaal, eerlijk en oprecht, vriendelijk en zorgzaam. Ik houd ervan om mensen gelukkiger en zelfverzekerder te maken. Dat is mijn manier om resultaat te bereiken. Ik vind het belangrijk dat klanten het leuk vinden om de training te volgen en dat zij op een gegeven moment zonder mij kunnen sporten.”

Naast personal training geeft Stephanie ook bootcamp. Hierdoor kunnen mensen naast of na personal training gewoon bij haar blijven trainen. Daarnaast verzorgt ze trainingsschema’s en voedingsschema’s met eenmalige begeleiding. Zo kunnen klanten ook alleen voor een update blijven komen.

 

Werkwijze personal training

Het kennismakingsgesprek en de eerste training zijn kosteloos en vrijblijvend. De trainingen met Stephanie zijn doelgericht en zijn mede gericht op het verbeteren van de houding. Stephanie: “Ik zorg ervoor dat trainingen leuk en uitdagend zijn. Naast de focus op techniek laat ik klanten veel succeservaringen beleven.” Een trainingssessie bestaat altijd uit een warming up, kern en een cooling down. Hoe dit precies wordt ingericht is afhankelijk van de doelen, voorkeuren, lichamelijke gesteldheid en het fitnessniveau van de klant.

 

Spreekt de stijl en werkwijze van personal trainer en diëtist Stephanie Janssen je aan? Maak dan direct een afspraak en zet de eerste stap naar een gezonde, sportieve leefstijl.

Bekijk hier de pagina van Personal trainer: Stephanie Janssen

Van welke trainer zou jij wel een interview willen zien op onze website? Plaats je reactie hieronder!

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten