Loading

Blog

blog image

Afvallen met een personal trainer

24 August, 2014 - 08:14

Dit artikel gaat over afvallen met een personal trainer. Is je gewicht wat te hoog of stoor je je aan je buikje, stevige benen of billen? Overweeg dan eens afvallen met een personal trainer. Een personal trainer weet precies hoe je snel en op een verantwoorde wijze kunt afvallen. Bovendien zorgt de trainer ervoor dat je gemotiveerd blijft tot je ideale gewicht bereikt is. Gewicht verliezen gaat het beste als je zowel je voedingspatroon als je bewegingspatroon aanpast. Een personal trainer kan je op beide gebieden begeleiden en adviseren. Afvallen en sporten hoeven helemaal niet saai, vervelend of moeilijk te zijn. Doordat je snel resultaat ziet is de kans groot dat je het zelfs leuk gaat vinden. Een personal trainer kan jou dus helpen en hoeft niet eens zo heel duur te zijn. In dit artikel vertellen we jou alles over afvallen met een personal trainer.

 

Hoe werkt afvallen met een personal trainer?

Als je wil afvallen met een personal trainer krijg je eerst een intakegesprek. Hierin kun je jouw doelen en wensen bespreken en word je gewogen en gemeten. Soms wordt er ook een sporttest of fit-test gedaan om te achterhalen hoe goed je lichamelijke conditie is. Na afloop stelt de personal trainer een persoonlijk trainingsprogramma op dat perfect bij je past en waarmee je snel je doelen zal bereiken. Afvallen met een personal trainer is leuk en afwisselend. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in de sportschool te fitnessen onder begeleiding. Maar ook buitensporten en sporten als boksen en hardlopen zijn mogelijk. De persoonlijke aanpak en het regelmatige contact met de trainer zorgen voor een stok achter de deur. Daarnaast zorgt het gevarieerde trainingsprogramma ervoor dat je het gemakkelijk volhoudt.

 

Sneller afvallen met behulp van een personal trainer

Afvallen met een personal trainer is heel geschikt voor iedereen die wel wat steun bij het afvallen kan gebruiken. Vind je het lastig om zelfstandig in de sportschool aan de slag te gaan? Ook dan is de personal trainer een uitkomst. Hij of zij kan je op een leuke manier begeleiden bij het afvallen. Bovendien zie je sneller resultaat als je een personal trainer in de arm neemt. De trainer zorgt er namelijk voor dat je sport op een manier die bij jou past. Er wordt rekening gehouden met jouw mogelijkheden en wensen. Houd je niet van hardlopen? Dan weet de personal trainer voldoende alternatieven. Bovendien weet een personal trainer precies hoe hij of zij jou kan blijven motiveren tijdens moeilijke momenten en krijg je waardevolle informatie over voeding. Zo val je op een leuke en verantwoorde manier af, geef je niet op voordat je ideale gewicht is bereikt en is de kans groter dat het resultaat blijvend is.

Prijs van een personal trainer

Veel mensen denken dat alleen rijke en beroemde mensen met een personal trainer kunnen trainen. Niets is minder waar. Een personal trainer kan bijvoorbeeld €75,- per uur kosten, wat erg veel geld is, maar een personal trainer kan jou in 2 a 3 uurtjes al helpen met een voedings- en bewegingsplan. In deze uurtjes legt hij jou uit hoe je de komende maanden het beste kunt trainen en eten en hoe jij op een snelle en gezonde manier kunt afvallen.

In dit geval zou je dan dus €150 a €225,- kwijt zijn om bijvoorbeeld 10 kg af te vallen in een paar maanden. Vind jij het waard om voor dit bedrag z'n kant en klaar plan te ontvangen? Dan is een personal trainer zeker wat voor jou! 

Maak vandaag nog een afspraak met jouw personal trainer

Reken af met de extra kilo’s en verbeter je conditie en figuur. Binnen no time voel je je weer fit en energiek. Via deze website vind je heel eenvoudig een personal trainer bij jou in de buurt. Ga de uitdaging aan en maak vandaag nog een afspraak. Je kunt meteen aan de slag!

Klik hier om direct een personal trainer te vinden via onze zoekmachine met alle personal trainers uit Nederland

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten