Loading

Blog

blog image

Kickboksen met een personal trainer

18 August, 2014 - 16:34

Het maakt eigenlijk niet uit voor welk sportdoel je een personal trainer wilt inschakelen, een persoonlijke fitness coach kan je begeleiden en op een effectieve manier je doel bereiken. Maar het is ook mogelijk om een personal trainer in te huren voor specifieke lessen, zoals kickboks lessen. Het voordeel van het nemen van kickboks lessen met een personal trainer is dat de training specifiek aan jouw behoeftes wordt opgesteld, de trainingen intensief en vol energie zijn.

Bovenstaand is een video waarin je een korte impressie krijgt hoe kickboks lessen met een personal trainer worden gegeven. Het is een intensieve, krachtige training die zeer effectief is. Bereik sneller en effectiever je doel! Kickboksen is een vechtsport maar wordt ook vaak gecombineerd met andere sporttechnieken om zo een strak, flexibel en gespierd lichaam te krijgen. Zelfs bekende Nederlanders hebben deze vorm van sporten ontdekt en bouwen op deze manier hun uithoudingsvermogen, lichamelijke fitheid en conditie uit. Het is namelijk helemaal niet nodig om mee te doen aan kickbokswedstrijden om toch de training te volgen. Steeds meer trainers bieden deze effectieve manier van persoonlijke training aan.

Niet alleen voor mannen

De tijd dat (bijna) alleen maar mannen de sport kickboksen beoefenden is allang voorbij. Deze vechtsport is juist ook heel goed voor vrouwen omdat ze door de sport zichzelf zekerder voelen dus weerbaarder zijn en het een goede manier is om kracht en conditie op te bouwen. Je kan één op één trainen met een personal trainer, maar dit ook samen met een vriend, vriendin, broer, zus of collega samen doen en op die manier de kosten delen en je daagt elkaar op een goede manier uit. Wil jij ook graag kickboks lessen volgen in combinatie met de hulp van een personal trainer? Bekijk dan nu de mogelijkheden op 1 van onderstaande websites.

www.priveleskickboksen.nl

www.deldasport.nl

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten