Loading

Blog

Personal-Trainer.nl nu online!

02 December, 2013 - 15:07

Vanaf 3 januari 2014 zijn we officieel van start gegaan en kun je onze website gebruiken. Personal-trainer.nl is een website met personal trainers uit heel Nederland. 
Vind hier jouw personal trainer, maak een profiel aan en gebruik de gratis tools op de site om jouw vorderingen bij te houden.

Vind jouw trainer

Op personal-trainer.nl kun je een trainer vinden die helemaal voldoet aan jouw verwachtingen. Het is heel simpel. Je beantwoordt 7 vragen en de trainers die aan jouw eisen voldoen blijven over. Nu kun je per profiel bekijken wat zijn/haar achtergrond is, hoe huidige klanten over hem/haar denken en zelfs leuke foto's en video's van deze trainer bekijken.

Als je een geschikte trainer hebt gevonden, kun je heel makkelijk een afspraak maken via het contactformulier op de site. Via personal-trainer.nl ben je altijd verzekerd van een gratis kennismakingsgesprek. 

Hou je trainingstraject bij

Heb je de geschikte personal trainer gevonden? Koppel jouw personal trainer dan aan je profiel en zorg ervoor dat jouw trainer niks mist van jouw traject. Via de tools op personal-trainer.nl kun je heel makkelijk je trainingstraject bijhouden. Deze tools zijn gratis en gekoppeld aan jouw profiel.

Trainingen delen met andere

Wil je gemotiveerd blijven en iedereen op de hoogte houden van jouw vorderingen? Via de trainingsupdates kun je alles delen met jouw medesporters en elkaar motiveren om te blijven werken aan jouw doelstellingen.

Online advies van personal trainers

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes die alles te maken hebben met jouw trainingstraject? Via de blogs van onze personal trainers kun je alles lezen over voeding, training en nog veel meer.

Facebook inlog

Je kunt heel makkelijk inloggen op de site via je Facebook account. Je kunt zelf je privacyinstellingen invullen en bepalen wie wat mag lezen.

Wacht niet langer en ga aan de gang op Personal-trainer.nl en vind jouw personal trainer vandaag nog!

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten