Loading

Blog

blog image

Laatste dag ‘s werelds beste personal trainer zoektocht.

30 July, 2014 - 15:03

Life Fitness op zoek naar de beste Personal Trainer wereldwijd
Doe mee en geef je vóór 31 juli op via Life Fitness Benelux!

Ben jij als professional gepassioneerd bezig met het vak van personal trainer? En durf jij een internationale krachtmeting aan met andere pro’s? Geef je dan zo snel mogelijk op voor de Personal Trainer To Watch award van Life Fitness. Uiteraard mogen ook enthousiaste fans of klanten jou nomineren! Het doel van de Personal Trainer To Watch award is het vak van professionele personal trainers wereldwijd op de kaart te zetten en aandacht te vragen voor hun onmisbare bijdrage aan een gezondere samenleving.

Internationale jury
In de maand juli kan iedereen zijn of haar favoriete ‘PT-er’ nomineren voor de award. De inschrijving voor de nominaties sluit op 31 juli 2014. Als je personal trainer bent, mag je ook jezelf opgeven. Uiteraard dien je een nominatie waardig te zijn. Jij, of je fans, dienen dit te verwoorden middels een heldere uiteenzetting over jouw de visie als personal trainer, je inzet voor de klanten en je streven naar een steeds hoger kennisniveau. Ook werkervaring, het aantal tevreden klanten en eventuele andere onderscheidingen tellen mee.

De internationale PTTW award wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Vorig jaar namen ruim 1500 personal trainers uit 43 landen deel aan de voorinschrijving. De uiteindelijke winnares van 2013 was Kim Ingleby uit Groot-Brittannië. Zij zit dit jaar in de jury, evenals andere kopstukken uit de internationale fitnessbranche zoals Richard Beddie, voorzitter van de International Confederation of Registers for Exercise Professionals (ICREPs) en CEO van Fitness New Zealand; Chris Clawson, directeur van Life Fitness en Alexis Batrakoulis van de Standards Council of EuropeActive.

Voor de PTTW award kiest de internationale vakjury ook dit jaar weer 10 genomineerden. Deze 10, waaronder wellicht jouw favoriete ‘PT’, strijden in het najaar in de finale om de hoogste eer. De opdracht is een training te creëren en uit te voeren gericht op het nieuwste trainingssysteem van Life Fitness, de  Synrgy360.

 

Vakmensen
“Voor de nominaties hebben we echte vakmensen op het oog, met een duidelijke visie en missie, inspirerende voorbeelden. Ze moeten niet alleen een gezondere leefstijl promoten maar ook zorgen voor daadwerkelijke resultaten. Ze stemmen hun trainingsactiviteiten af op de individuele behoeften en karakters van de klanten en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe inzichten. Uiteraard hebben ze zelf de nieuwste trainingstechnieken onder de knie en streven ze voortdurend naar verbetering,” aldus Herman Bakker, Country Manager van Life Fitness Benelux.

De winnaar van de hoofdprijs ontvangt niet alleen de internationale Personal Trainer to Watch award, maar ook een geldbedrag voor zijn of haar trainingsstudio (te weten 5.000,– dollar), educatie via de Life Fitness Academy, een lidmaatschap voor 1 jaar bij PTontheNet en internationale publiciteit.

Voorinschrijving
Voor het opgeven van kandidaten voor de Personal Trainer To Watch award en het officiële wedstrijdreglement, ga naar: www.LifeFitness.nl/PTTW. De voorinschrijving eindigt op 31 juli 2014.

Life Fitness inspireert
Vakmanschap, innovatie en inspiratie staan centraal bij de Personal Trainer To Watch award 2014. Initiatiefnemer van de PTTW award is Life Fitness. Life Fitness is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve fitnessapparatuur. Met de Synrgy360 en vooral de meest recente variant voor outdoortrainingen, de Synrgy Blue Sky, haakt Life Fitness in op de nieuwste trend in de fitnessbranche: small group training voor het verbeteren van onder meer conditie en kracht. Dat gebeurt onder leiding van professionele en bezielende instructeurs die veelal ook professionele personal trainers zijn. Voor meer informatie over Life Fitness zie: www.lifefitness.nl

 

Bron: http://www.bodybiz.nl/de-zoektocht-naar-s-werelds-beste-personal-trainers/

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten