Loading

Blog

blog image

Mishandeld meisje krijgt Priveles zelfverdediging

19 June, 2014 - 10:07

Jewel heet ze. Het meisje (15) dat zo ranzig onderuit werd getrapt door Marcel de Meisjesschopper. Het meisje dat weer moedig opstond om een schop terug te geven aan die eikol. Ze werd al langer gepest op school. Al anderhalf jaar. School deed niks want er was geen bewijs. Nu wel. Want het staat allemaal op de fillum op internet. ""Ik heb veel spierkneuzingen in mijn rug en heb al twee dagen vreselijke hoofdpijn. Ik heb overal blauwe plekken op mijn lichaam. Mijn knie is opgezwollen en mijn bovenbeen is helemaal dik. Ook kan ik mijn rechterarm bijna niet bewegen.""  

priveles zelfverdediging voor Jewel

Wij bij Delda sport zijn gespecialiseerd in vechtsporten en ik wil dit meisje helpen zichzelf te kunnen verdedigen als zij ooit nog wordt aangevallen op straat. Ik wil haar een workshop zelfverdediging geven, maar weet helaas niet hoe ik met Jewel in contact kan komen. 

Ken jij haar laat haar dan contact opnemen via mijn website www.deldasport.nl 

UPDATE 19 juni 21:00

Wij zijn mede door jullie hulp in contact gekomen met de ouders van Jewel. Door de radio uitzending bij 538 heeft zij van verschillende trainers hulp aangeboden gekregen voor zelfverdedigingslessen. Ze waren hier verschrikkelijk blij mee! Erg mooi om te zien. 

Zij heeft de hulp van onze trainer daarom niet nodig. Echter, wij hebben in de reacties gezien dat er erg veel voorbeelden van gepeste kinderen werden genoemd die ook wel z'n zelfverdedigingstraining willen krijgen. We kunnen niet heel Nederland helpen, maar we gaan een begin maken. Wij hebben overleg gevoerd met een aantal van onze personal trainers die gespecialiseerd zijn in zelfverdediging. Zij gaan gratis een groep kinderen, die hier behoefte aan hebben, helpen om weerbaarder te worden. Dit doen zij geheel vrijwillig, dus er zijn geen kosten aan verbonden. Ken jij iemand die jij wilt opgeven voor deze training ? Stuur dan een email naar info@personal-trainer.nl 
De eerste 20 aanmeldingen zijn van harte welkom voor deze training. Hier meer info over deze antipest training

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten