Loading

Blog

blog image

Mattisson Healthstyle shakes review

02 June, 2014 - 10:19

Een tijdje geleden kreeg ik van Mattisson Healthstyletwee mooie producten om uit te testen,nu word het tijd voor een review.

Eerst een korte introductie over Mattisson Healthstyle:

Mattisson heeft een complete lijn aan producten en superfoods geïntroduceerd die een actieve en gezonde, vitale en energieke levensstijl ondersteunen op een
natuurlijke en verantwoorde manier. 
Binnen de complete lijn biedt Mattisson een aantal samengestelde producten aan, die het je makkelijk maken jouw dieet op een gezonde manier te verrijken met belangrijke nutriënten voor gezondheid en vitaliteit. 
Zoals bijv: AlkaGreens, Acai Eiwit SuperShake, tarwegras poeder, chia zaad.

De producten die ik getest heb zijn:

Absolute Whey Protein Isolate:
Whey Protein isolate is een zuivere wei-eiwit met minimaal 92% eiwit en een laag vet en suikergehalte. 

Eiwitten zijn essentieel voor groei, herstel en instandhouding van huid, spieren, organen, botten, haar en nagels. Alle lichamelijke processen die te maken hebben met energie, herstel, spier- en krachttoename, vetverlies en hersenfunctie zijn nauw verbonden met aminozuren. Het is dan ook geen geheim dat eiwitten (aminozuren) onmisbaar zijn voor een goede werking van het lichaam.

Voordelen:
- De shake heeft een prettige neutrale eiwit smaak, Het poeder lost gemakkelijk op en drinkt gemakkelijk weg.

- Zuiver eiwit: deze soort van eiwit sneller en beter opgenomen dan een andere.

- Helpt grote hoeveelheden droge spiermassa op te bouwen zonder vet.

-Zorgt voor sneller spierherstel, zodat je vaker en beter kunt trainen.

Voor mij persoonlijk heeft deze shake geen nadelen, als je gewend bent aan een smaak ( vanille,aardbei,banaan etc.. ) dan is de smaak van de shake even wennen aangezien het 100 % natural is zonder toevoegingen. Dit maakt deze shake dan ook hoger in de eiwit waarde.

Absolute Super Smoothie Raw Slimming Mix:
De Super Smoothie slimming mix is van nature een bron van fosfor, ijzer, seleen en vitamine B1, B2 en B12. 

De Super Smoothie is samengesteld uit biologische & raw guarana, spirulina, lucuma, chlorella en hennepzaad. En bevat slechts 104 kcal per shake. 

Hennepzaad: Hennep (Cannabis sativa) is een snelgroeiende éénjarige plant die waarschijnlijk zijn oorsprong heeft in Centraal Azië.

Lucuma: De Lucuma (Pouteria lucuma) is een subtropische fruitsoort afkomstig uit het Andesgebied in Peru. Deze vrucht heeft een heerlijke vanille karamelachtige smaak en zoet het product op een natuurlijke manier.

Guarana: Guarana (Paulinia cupana) is een groenblijvende klimplant die voorkomt in het Amazonegebied van Brazilië. De plant vormt na de uitbundige bloeiperiode haar rode vruchten. De rijpe vruchten splitsen zich in tweeën en bevatten de beroemde zaden. De zaden worden verwerkt tot poeder en bevatten van nature cafeïne.

Spirulina: Spirulina (Arthrospira platensis) is een microscopisch blauwgroen spiraalvormig algje. 

Chlorella: Chlorella (Chlorella vulgaris) is een groene ééncellige zoetwater alg, die gekweekt wordt in gecontroleerde zoetwater- bassins. 

De smoothie kan gebruikt worden als ontbijt, lunch of tussendoortje. Kan ook toegevoegd worden aan dessert, cake of maaltijd.

De kleur van de shake is donker groen, je schrikt er even van als je de pot open doet  Het smaakt ook ontzettend healthy! 

Ik was al fan van Mattisson producten, en ik weet zeker dat jullie dat ook zullen worden! 

Voor meer informatie over de producten:
http://www.mattisson.nl/
https://www.facebook.com/MattissonHealthstyle

 

Lees ook:

Rijker en gezonder? >>

Is Nederland nog gezond in 2030 >>

Ik heb hard gewerkt, stevig gesport: Ik verdien iets lekkers. >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten