Loading

Blog

blog image

FOOD & SPORT DAIRY

22 May, 2014 - 18:21

Van jongs af aan ben ik al boven gemiddeld geïnteresseerd in FOOD & SPORT. Ik doe graag mee aan alle food- hypes, maar sla er niet in door dat ik bijvoorbeeld denk dat je alleen op de zogenaamde superfoods kan leven. Ik voeg ze af en toe door smoothies en geloof in het placebo effect. Als jij eet waar jij je goed bij voelt, dan straal je dat ook uit. Waar voel ik me dan goed bij? Vrij simpel: puur, homemade, geen geraffineerde suikers, 20/80 regel, veel groente en fruit, noten en zaden, smoothies en havermout is momenteel favoriet, zo min mogelijk e- nummers en kant-en-klaar pakjes komen mijn huis niet in. Ik kook zonder room, het is niet dat ik iets niet eet, maar ik heb wel een hele eigen/ specifieke smaak op lekker en gezond eten! En dat heb ik, als ik terugblik, al mijn hele leven. 

Nu ik dagelijks sport en work- outs geef is voeding nog belangrijker voor me. Ik heb het nodig: om alles goed aan te kunnen en goed te kunnen uitvoeren. Energiek te blijven en alle energie in elke work- out te kunnen geven. Of ik nu voor mezelf train of een work- out verzorg: ik streef altijd naar het beste! En dat kan alleen als ik goed eet, geen suiker dips krijg en een futloos gevoel voor ben. Mijn FOOD DAIRY ligt momenteel bij een diëtiste en ik ben heel benieuwd naar haar feedback! 

Lees meer over FOOD & SPORT op: www.noortjerandag.com, volg mij op instagram http://instagram.com/noortjerandag of op facebook https://www.facebook.com/noorrandag 

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten