Loading

Blog

blog image

Trainingsupdate acteur Mark van Eeuwen vervolg

16 May, 2014 - 16:27

Niet altijd gaan dingen zoals je wilt dat ze gaan. We waren zo goed op weg qua resultaat op het gebied van verlaging vetpercentage, kracht en fitheid maar tegenvallers horen bij het proces. If it doesn’t kill you it makes you stronger. Mark scheurde zijn knieband af door hockey en verloor hierdoor zijn motivatie. Benen trainen zat er niet in en de focus op resultaat was moeilijk te vinden, wat begrijpelijk is. Langzamerhand trainen we zijn benen weer gericht op spieruithoudingsvermogen en stabiliteit van zijn knie. Het wachten is op een operatie. Mark besloot om er even tussen uit te gaan op vakantie om zijn focus weer terug te krijgen. Zijn vetpercentage ging van 18,1 naar 20,2%.

Maar we zijn back en harder dan de voorgaande 12 weken! We zijn van 2x per week trainen naar 4x gegaan (split schema) en qua periodisering zijn we overgegaan naar de burn fase waarbij we wat strikter zijn met zijn koolhydraat- en calorie inname en ook de trainingsvorm is hier op aangepast. (o.a. veel supersets/circuits, grote spiergroepen, interval cardio etc.) Belangrijk is de mentale ondersteuning voor Mark om zoveel mogelijk te bereiken in deze zware fase! We doen dit samen als team, because that is much more effective and fun.

1 juli is de eindmeting om onze aangepaste doelstelling te bereiken: vetpercentage < 15%.  Het resultaat en Before & After foto’s zullen dan gepubliceerd worden!

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten