Loading

Blog

blog image

Noortje zegt: Let's do it...

13 May, 2014 - 16:33

Auwww, spierpijn. Damn, dat heb ik lang niet meer gehad.

Dagelijks ben ik aan het trainen om fitter, sterker en sneller te worden voor mijn Braziliaanse Olympische hockey droom. Geen zin/ wel zin, door Hollandse regen en wind, elke keer weer. De voldoening en de kick na een work-out is heerlijk, maar afwisseling in mijn programma blijft belangrijk om niet verveeld te raken. Toen ik op een maandagmorgen, relax met een kopje koffie over het internet "struinde" kwam ik op www.personal-trainer.nl een blog artikel tegen, dat ze een gastblogger zochten: Yes, dat ben ik! En ja hoor, binnen 5 min. had ik een whatsapp gesprek met Danny Delvers van Personal-trainer.nl. Na wat heen en weer ge-ap, leek het ons leuk om gewoon maar wat af te spreken en werd ik uitgedaagd voor een kickboks les: Kom maar op!

En daar is dus die spierpijn van. Ik heb gisteren een uur getraind: kracht, cardio en andere oefeningen: vervolgens de basis technieken stoten en trappen van het kickboksen en als laatste nog een leuk conditioneel parcours. HEERLIJK. En wat een gave sport. Lastig? Ja, het gaat om techniek, coördinatie (ik ben motorisch niet de sterkste), kracht, ritme, conditie en dan ook nog rustig blijven adem halen. Ik moest ineens aan veel (nieuwe) dingen te gelijk denken. En ik heb een beroep gedaan op andere spieren (blijkbaar), dan normaal, want ja ik voel het! Vooral van het stoten in mijn schouders en mijn rechter scheenbeen is burs. Ach, het was het allemaal waard.

Ik heb een super middag gehad. Hele gave/ professionele ruimte om te kunnen trainen. Alles is er aanwezig. Danny was enorm motiverend en zorgde er voor dat ik echt alles uit dit uurtje kon halen. Even plat gezegd: geen gelul, maar poetsen mentaliteit. Lekker intensief. TOP.

Wil jij meer weten over mijn Braziliaanse Olympische hockey droom? Interese in gezonde/makkelijke/ snelle recepten? Tips en tricks van een food/sport/fashion lover? Inzicht in mijn work- out programma's? Of ben je gewoon benieuwd geworden naar wie ik ben?

Neem dan een kijkje op facebook: https://www.facebook.com/noorrandag of mijn blog www.noortjerandag.com.

 

Lees ook:

Hoe je als personal trainer viraal kunt gaan door in te spelen op een hype >>

What does it takes? Een dag uit het dagboek van personal trainer Alina Ploeznik >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten