Loading

Blog

blog image

Veilig kickboksen in Amsterdam

11 May, 2014 - 10:06

Je wilt kickboksen in Amsterdam en bent op zoek naar een kickboksschool die hoge waarde hecht aan veiligheid ? 
Dan ben je bij Delda Sport aan het goede adres. 

Een goede workout

De meeste mensen die trainen bij Delda Sport doen dit niet omdat ze zo graag wedstrijden willen doen. Nee deze doelgroep vindt het een goede work-out, een uitlaatklep en een leuke vorm van zelfverdediging en weerbaarheid.

De lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren kickbokstrainers die zelf jarenlang op het hoogste niveau hebben gekickbokst. We hebben verschillende wereldkampioenen die precies weten hoe ze jou in shape kunnen krijgen door middel van kickbokstraining op de meest veilige manier.

Kickboksen met een personal trainer

Je kunt kiezen voor 1 op 1 training met je eigen personal trainer. Of je kunt deelnemen aan de Delda Sport small group training. In een small group training ( niet meer dan 6 personen) deel je de personal trainer met een aantal andere personen, maar je deelt ook de kosten.

De kickbokslocatie's

De trainingen worden gegeven in een professionele schone luxe personal training studio aan het randje van Amsterdam Noord. Je kunt er ook voor kiezen om een personal trainer bij jou thuis te laten komen, of in het vondelpark in Amsterdam.

Wil jij meer info over veilig kickboksen in Amsterdam? Neem dan een kijkje op onze website: Kickboksen amsterdam

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten