Loading

Blog

blog image

Gezocht sporters die een blog willen bijhouden op onze website

21 April, 2014 - 16:48

Personal-trainer.nl zoekt 1 of 2 sporters die regelmatig een blog willen schrijven over hun sportactiviteiten, voeding en verdere gezonde of misschien wel op sommige moment ongezonde leefstijl. Je hoeft geen topsporter te zijn en mag zelfs een beginnende sporter zijn. 
 

Deel je ervaringen

Het lijkt ons een leuk idee om deze 2 sporters op onze website hun sportervaringen te laten delen door ons met enige regelmaat te informeren over de weekelijkse tegenslagen, teleurstellingen, maar ook overwinningen en behaalde resultaten. Waar loop je tegen aan, je frustratie, het plezier, interessante gebeurtenissen, ergernissen, blije gebeurtenissen etc. etc. Hier en daar een leuke foto erbij en voor je het weet ben jij misschien wel een hele populaire blogger op personal-trainer.nl met super veel bezoekers die jou gaan volgen :). Bezoekers en andere sporters, kunnen behalve lezen ook reageren op jouw blogs.

Je krijgt sowieso een personal-trainer.nl sportpakket waar onder andere een mooi personal-trainer.nl t-shirt bij zit wanneer je besluit om voor ons te gaan schrijven.

Dus ben je een sporter en vind je het leuk om minimaal 1 x in de maand een blog te schrijven? stuur dan een email naar info@personal-trainer.nl met als onderwerp. 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten